Kalknagels behandelen
snel en effectief

Kalknagels (of schimmelnagels) behandelen werkt met FunghiClear.
Kalknagels zijn vervelend en ontsierend.
FunghiClear werkt volgens duizenden tevreden gebruikers snel ensuccesvol.

schimmelnagels- kalknagel behandelen met funghiclear

Kalknagels behandelen. Hoe kom je er aan?

Kalknagels behandelen, of schimmelnagels, is een kwestie van tijd en geduld. Kalknagels ontstaan door besmetting in bijvoorbeeld gemeenschappelijke doucheruimten in sportclubs, zwembaden, sauna’s.  Iemand met een minder goede afweer tegen schimmels wordt snel slachtoffer van deze vervelende aandoening. Wist u dat er miljoenen mensen in ons land hier last van hebben? De schimmel in de nagel gedijt goed in knellende schoenen en kunststof sokken. Een broeierige omgeving is paradijs voor de schimmel. De bestrijding duurt lang en moet intensief worden aangepakt.

kalknagels behandelen

Kalknagels of schimmelnagels behandelen

Kalknagels behandelen is een proces van lange adem. De schimmel zit diep in de nagel of in het nagelbed en is moeilijk bereikbaar. FunghiClear is een schimmeldoder die diep in de nagel doordringt. Het is van belang om de nagel regematig te vijlen zodat de vloeistof beter zijn werk kan doen. U brengt FunghiClear bij voorkeur ’s ochtend en ’s avonds aan. In de praktijk blijkt dat de volledige, aangedane nagel uitgegroeid moet zijn om resultaat te boeken.
Daarnaast is het van belang om elke dag schone wollen sokken te dragen, zo vaak/snel mogelijk de schoenen uitdoen en ook schoenen en pantoffels te behandelen.

Kalknagels behandelen met FunghiClear

FunghiClear wordt gebruikt door duizenden tevreden klanten.

FunghiClear is een anti-schimmel product op basis van Manuka olie en andere zuiver natuurlijke bestanddelen. Bij FunghiClear is goed gekeken naar bestaande producten: wat werkt wel en wat werkt niet. Er is een uniek product ontwikkeld dat zeer effectief is tegen schimmelnagels, kalknagels, voetschimmel (zwemmerseczeem).

• Bent u die schimmelnagels of kalknagels ook beu?
• Kijkt u ook uit naar weer mooie verzorgde voeten?
• Wilt u FunghiClear gaan gebruiken met goed resultaat?

Kalknagels behandelen met FunghiClear

Medical device

FunghiClear staat officieel geregistreerd als Medisch Hulpmiddel klasse 1, Z-indexnummer 16155289. Dit product wordt uitsluitend in de professionele voetzorg verkocht. Download hier uw bijsluiter.

Manuka olie: het hoofdbestanddeel in FunghiClear

Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen, maar dan veel krachtiger. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmel remmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

Kalknagels behandelen met FunghiClear

Sporters: FunghiClear is veilig te gebruiken door sporters 1 op de 3 sporters kent het fenomeen voetschimmel (Achilles Studie 1999). Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan gemakkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen, zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de huid of de nagel van de voet niet kan infecteren.

Ouderen: FunghiClear is ook door ouderen goed en eenvoudig te gebruiken. Ouderen zijn eveneens een eenvoudiger doelwit voor schimmels. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Het preventieve gebruik van FunghiClear kan ouderen helpen schimmelinfecties aan de huid en nagel te voorkomen. Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten sprayen.

Diabetespatiënten: FunghiClear veilig te gebruiken door mensen met diabetes. Bij diabetespatiënten komen schimmels ook vaak voor vanwege een verlaagde weerstand.. FunghiClear helpt de voet- en nagelschimmel buiten te krijgen en te houden..

Klaar om te beginnen?

Hoe ontstaat een schimmelnagel of kalknagel

Kijk in de leerzame video hiernaast hoe een kalknagel ontstaat en wat je ertegen kan doen. Bij een ernstige voor van schimmelnagels is een bezoek aan de huisarts verstandig. Ook wanneer je de aandoening als ernstig ervaart, praat dan met de huisarts.

Voor veel vormen van schimmel- of kalknagels zijn produkten te verkrijgen, van creme tot spray. Op deze website stellen wij FunghiClear voor als oplossing voor de aangedane nagels.