Het beste middel tegen kalknagels, schimmelnagels

Er zijn vele middelen tegen kalknagels in de handel die roepen kalknagels te kunnen genezen. Wij hebben een selectie gemaakt uit de producten die door pedicures veel gebruikt worden en opgenomen in ons assortiment.

Uiteraard hebben we deze eerst getest bij klanten in de salon en op de website geplaatst na behalen van positieve resultaten. Onze onbetwiste nummer 1 is al jaren FunghiClear maar ook met de andere producten hebben we goede ervaringen.

Inleiding

Het ene middel beter bij de ene persoon en het andere middel bij een volgend persoon. Dit heeft mogelijk te maken met fysiek gesteldheid, eet en leefgewoontes etc Elk persoon is nou eenmaal uniek.

Wij begrijpen dat dit voor u een lastige keuze is en daarom geven wij hier een duidelijk beeld van de diverse goed werkende middelen die helpen uw kalknagels te behandelen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor nadere informatie of advies.

Om uw persoonlijke keuze te maken uit de aangeboden producten kunt u bijvoorbeeld een voorkeur voor natuurlijke grondstoffen laten meewegen en komt u uit op o.a. FunghiClear, Ropanail en S-stopper. Als u een medisch keurmerk belangrijk vind kunt u kiezen uit FunghiClear, Protectair en Schimpie.

Kort overzicht van de meest verkochte producten

Hieronder vind u een uitgebreider overzicht van elk product afzonderlijk met de betreffende highlights zodat u een beter beeld krijgt. We maken onderscheid in 2 hoofdgroepen: Middelen met en producten zonder medisch keurmerk.

Middelen met medisch keurmerk

FunghiClear anti-schimmel spray

FunghiClear anti-schimmel spray is een zeer effectief middel voor behandelen van kalknagels, schimmelnagels en voetschimmel. Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar bestaande producten. De goede eigenschappen zijn gecombineerd in 1 product en hiermee is er een uniek middel ontwikkeld dat al veel mensen van voet- en nagelschimmel heeft afgeholpen.FunghiClear anti-schimmelspray tegen voetschimmel, nagelschimmel, kalknagels | Schimmelnagelspecialist

Wij zien in onze pedicure praktijk uitstekende resultaten bij de klanten die een kalknagel behandelen met FunghiClear en bevelen dit middel van harte aan!  Ook uit onafhankelijke testresultaten blijkt dat FunghiClear bij ruim 8 van de 10 mensen zichtbaar resultaat geeft.

FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen:

 • FunghiClear bestrijdt de schimmelinfectie en herstelt de natuurlijke balans van de huid en de nagel.
 • Medisch keurmerk klasse 1
 • Samengesteld met natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goed conditie te brengen.
 • Ook veilig te gebruiken door risicogroepen zoals diabetes patiënten, oncologie patiënten en ouderen.
 • De spray flacon is heel gemakkelijk in gebruik, ook op z’n kop!, waardoor u overal goed kunt toedienen.
 • Tevens te gebruiken om uw schoenen inwendig te ontdoen van schimmelkiemen om herbesmetting te voorkomen.

Protectair kalknagel kwastje

ProtectAir kalknagel nagelserum met een kwastje is een product voor de behandeling van kalknagel infecties. 

 • Een van de best verkochte kalknagel producten van Nederland – ProtectAir is al 2 jaar een van de bestverkochte kalknagel behandelingen van Nederland!
 • Zichtbaar resultaat na 1 week – 86% van de gebruikers zien zichtbaar resultaat binnen 1 week en ervaren nagelherstel binnen 4 weken.
 • Effectieve kalknagel behandeling – Behandel eenvoudig en effectief kalknagel infecties. Vijl 1x per week de geïnfecteerde nagel met de meegeleverde nagelvijlen en behandel de nagel 2x daags met het nagelserum
 • Medisch keurmerk klasse 2A, bewezen resultaten dus!
 • Koop ProtectAir kalknagel kwastje bij de makers: ProtectAir.nu!

producten cosmetisch verzorgend zonder medisch keurmerk

HFL solution spray

HFL Solution Spray is een gepatenteerd product voor verzorging van kalknagels (vaak verkleurde, verdikte en broze nagels). Hfl solution-spray-schimmelnagel behandelingTevens kan de HFL solution spray gebruikt worden bij geïrriteerde, rode & gevoelige huid, bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na bezoek aan een openbare doucheruimte zoals een zwembad, sauna, sportgelegenheid etc. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Het werkende bestanddeel in HFL solution spray is Sodium Benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er D-Limonene gebruikt om de huid te kalmeren en Panthenol als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel.

Kalknagelolie o.b.v. Oregano – 100% natuurlijk

Kalknagels zijn een hardnekkige aandoening. Het geheim van ropaNAIL is de eigen, Nederlandse oregano-olie. Door jarenlange ervaring kunnen ze de maximale werkende stoffen uit hun eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze geconcentreerde olie is de basis van Ropanail kalknagelolie en maakt het tot een geconcentreerde en krachtige formule.

Ingrediënten ropaNAIL
De kalknagelolie van ropaNAIL wordt gemaakt met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten: olijfolie, oregano-olie, calendula, propolis en vitamine E.

Mykored druppel

Mykored druppels is een voetverzorgingsmiddel met een krachtige hygienische werking en is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van uw teennagels en teen-tussenruimtes.

De tinctuur verhoogt de weerstand van de huid en nagels tegen invloeden van buitenaf. De vochtbalans in de huidlagen wordt gereguleerd om schimmelgroei tegen te gaan.

Deze tinctuur wordt door ons aanbevolen voor de verzorging van kalknagels (vaak verkleurde, verdikte en broze nagels) en bij geïrriteerde, rode & gevoelige huid (na bezoek aan een openbare doucheruimte zoals een zwembad, sauna, sportgelegenheid etc).

S-stopper

Sterke tinctuur met voor cosmetische verzorging bij kalknagels. De tinctuur dient geschud te worden voor het gebruikt wordt op nagels, nagelomgeving en tussen de tenen. Flesje is voorzien van een kwastje voor een gemakkelijke dosering van de tinctuur.
Dit product is ook verkrijgbaar met argan olie ipv teatree