Nagellak depend O2, de nagellak die ademt

Zuurstof doorlatende nagellak van Depend O2 is
uitstekend geschikt voor schimmel- en kalknagels

Hoe werkt nagellak Depend O2 bij schimmel- en kalknagels?

Zuurstof doorlatende nagellak van het Zweeds merk Depend O2. Dankzij de zuurstofdoorlatendheid is de nagellak zeer geschikt om op schimmelnagels ofwel Kalknagels ofwel mycosenagels aan te brengen die gelijktijdig met FunghiClear behandeld worden.

Het is aan te raden om eerst een laagje base coat aan te brengen alvorens u de gekleurde nagellak aanbrengt. Hierdoor krijgt u een betere hechting en trekt de kleur van de nagellak niet in de nagel. Als u daarna afsluit met een laagje topcoat zal de nagellak langer netjes blijven en beschermd zijn.

LET OP: deze nagellak kunt u gebruiken tijdens de behandeling van kalknagels/ schimmelnagels met FunghiClear, echter is het altijd beter om de nagels zonder lak te behandelen! Gebruik de lak dus alleen als u er voor een gelegenheid representatief uit wilt zien en haal daarna de lak weer van de aangedane nagel(s) af.

Kalknagels of schimmelnagels behandelen

Kalknagels behandelen is een proces van lange adem. De schimmel zit vaak diep in de nagel of in het nagelbed en is moeilijk bereikbaar. De kalknagel of schimmelnagel kan in principe geen kwaad maar cosmetisch is het niet mooi. Daarom gebruiken veel mensen, naast FunghiClear, de zuurstof doorlatende nagellak van DependO2.

FunghiClear is een schimmeldoder die diep in de nagel doordringt. Het is van belang om de nagel regematig te vijlen zodat de vloeistof beter zijn werk kan doen. U brengt FunghiClear bij voorkeur ’s ochtend en ’s avonds aan. In de praktijk blijkt dat de volledige, aangedane nagel uitgegroeid moet zijn om resultaat te boeken.
Daarnaast is het van belang om elke dag schone wollen sokken te dragen, zo vaak/snel mogelijk de schoenen uitdoen en ook schoenen en pantoffels te behandelen.

Klaar om te beginnen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *